Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 14-10-2015 ώρα 12:00

Share

Σας καλούμε να έλθετε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 14η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 72 Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

1. Έκθεση εσόδων – εξόδων Γ΄ τριμήνου 2015 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2015».

2. Εισήγηση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015.

3. Έλεγχος δικαιολογητικών μειοδότη κατακύρωσης του αναδόχου για το έργου «Αγροτική Παραγωγή – Τουρισμός (ανάδειξη ευκαιριών) Δήμου Ελασσόνας.

4. Έλεγχος νομιμοποίησης και προσωπικής κατάστασης του αναδόχου της μελέτης «Μελέτη δικτύου αποχέτευσης και έργων σύνδεσης με την Ε.Ε.Λ. Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης».

5. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου από την παλιά δημοσιά μέχρι τα όρια Οικισμού (μέσω βλάχας) Δ.Κ. Τσαριτσάνης».

6. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την προμήθεια με τίτλο «ΜΕΡΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ».

7. Καθορισμός όρων δημοπρασίας «Εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων Τ.Κ. Άζώρου, Βαλανίδας, Γεράνειας, Γιαννωτών, Δ.Κ. Ελασσόνας, Τ.Κ. Καλλιθέας, Κεφαλοβρύσου, Οικισμού Κλεισούρας, Τ.Κ. Λυκουδίου, Μαγούλας, Μεσοχωρίου, Μηλέας, Σαρανταπόρου, Στεφανοβούνου, Συκαμινέας και Τσαπουρνιάς».

8. Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας «Εκποίηση ξυλείας δημοτικού δάσους Δ.Κ. Βερδικούσιας».

9. Έγκριση πράξης ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας».

10. Έγκριση δαπανών διάθεση πιστώσεων οικονομικού έτους 2015.

11. Έγκριση καταβολής εργοδοτικών εισφορών εκλογικής αποζημίωσης βουλευτικών εκλογών της 20-09-2015.

12. Ορισμός υπαλλήλου ως υπολόγου εντάλματος προπληρωμής στην κ. Χριστίνα Κουρδή για τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων του Δήμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Πρόστιμο 20 € για εκπρόθεσμες δηλώσεις

article thumbnail

Μετά από ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ Ελασσόνας σας ενημερώνουμε ότι για την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 έχει προγραμματιστεί διακοπή ρεύματος στην πόλη της Ελασσόνας και σε π [ ... ]

article thumbnail

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας, ο Δήμος Ελασσόνας έχει πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίο [ ... ]

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας