Λυκειακές τάξεις στην Τσαριτσάνη

Share

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

• Ικανοποιημένος δηλώνει ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου

Με απόφαση που υπέγραψε ο απερχόμενος υπουργός Παιδείας κ. Κουράκης ικανοποιείται ένα αίτημα που τέθηκε από τη δημοτική αρχή Ελασσόνας και αναμένεται να λειτουργήσουν από την προσεχή εκπαιδευτική χρονιά Λυκειακές τάξεις στην Τσαριτσάνη.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου πληροφορηθείς την συγκεκριμένη εξέλιξη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας κινητοποιήσαμε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα της περιοχής με αλλεπάλληλες συσκέψεις, θέτοντας ένα πλαίσιο διεκδίκησης με στόχο την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος της πόλης για λειτουργεία Λυκειακών τάξεων στην Τσαριτσάνη και ενός ακόμη Γυμνασίου στην Ελασσόνα.

Ο κ. Κουράκης, τον οποίο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία μας, έκανε δεκτό το αίτημα που του υποβάλλαμε και ενέκρινε τις Λυκειακές τάξεις στην Τσαριτσάνη, κάτι που αναμένεται να διευκολύνει μαθητές και γονείς της περιοχής.

Ωστόσο δεν προχώρησε στην έγκριση του αιτήματός μας για δεύτερο γυμνάσιο στην Ελασσόνα -κάτι που δεν έκανε για ολόκληρη την Επικράτεια-, αν και είχε αναγνωρίσει το δίκαιο του αιτήματος όλες τις φορές που συναντηθήκαμε μαζί του.

Δηλώνω την απόλυτη ικανοποίηση μου για την απόφαση με την οποία η Τσαριτσάνη αποκτά τις Λυκειακές τάξεις που δικαιούται. Συνεχίζουμε τον αγώνα ώστε η επόμενη ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να δικαιώσει και αυτό μας το αίτημα, κάτι που είμαι σίγουρος πως θα συμβεί».

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 5 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΓΑΛΑ, ΚΡΕΑΣ, ΚΡΑΣΙ, ΜΕΛΙ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ)»

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]