Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 17-03-2015 ώρα 18:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 17η του μηνός Μαρτίου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

2. Έγκριση κανονισμού λειτουργίας του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

3. Έγκριση απόδοσης στον ΟΚΠΑΠ της τακτικής χρηματοδότησης μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2015. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Αντικατάσταση παραιτηθέντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΠΑΠ προερχόμενο από τη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

5. Έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2015. Ορισμός αριθμού και θέσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

6. Ορισμός και διάθεση βοσκοτόπων για το έτος 2015. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Προβίδα.

7. Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ' τριμήνου 2014 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

8. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη της δαπάνης εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

9. Έγκριση απευθείας ανάθεσης μέρους της προμήθειας υγρών καυσίμων για το οποίο δεν αναδείχθηκε προμηθευτής από την διενεργηθείσα διαδικασία πρόχειρου διαγωνισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

10. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Υδροδότηση Τ.Κ. Καρυάς – Συκαμινέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

11. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή τεχνικού στην Τ.Κ. Στεφανοβούνου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

12. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου Διαπλάτυνση οδού Μεγ. Αλεξάνδρου στη συμβολή της με τις οδούς 6ης Οκτωβρίου και Μητροπολίτη Ιακώβου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

13. Έγκριση λύσης της σύμβασης εκπόνησης της μελέτης «Περιβαλλοντική Μελέτη Υπόγειων αγωγών άρδευσης Δομενίκου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

14. Έγκριση Πρωτοκόλλων Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

15. Σύσταση επιτροπής για την προσωρινή κα οριστική παραλαβή του έργου «Συμπληρωματικές Εργασίες ολοκλήρωσης εργασιών Πνευματικού Κέντρου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

16. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή περιτοίχισης και θέσεων ταφής στο κοιμητήριο Δ.Κ. Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

17. Έγκριση χορήγησης, στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, άδειας εκτέλεσης του υποέργου «Ασφαλτόστρωση, Μεταφορά, Αντικατάσταση δικτύου άρδευσης και ύδρευσης κατά μήκος της υπό κατασκευή οδού Λιβάδι – Σαραντάπορο» του έργου «Λιβάδι – Σαραντάπορο». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

18. Έγκριση πορίσματος της Επιτροπής καθορισμού του τιμήματος για την αγορά ιδιωτικού αγροτεμαχίου για τις ανάγκες του έργου «Κατασκευή φράγματος στη θέση «Τσαϊρια» της Δ.Ε. Λιβαδίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

19. Έγκριση χορήγησης δικαιώματος διέλευσης στην WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

20. Έγκριση δωρεάς οχημάτων και μηχανημάτων έργου στη ΔΕΥΑΕΛ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Στούπας.

21. Εξέταση αιτήματος του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κοκκινοπηλού για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του Δημοτικού Σχολείου της Τ.Κ. Κοκκινοπηλού για την στέγασή του, την κατασκευή αίθουσας μουσείου και την κατασκευή περιβαλλοντικής αίθουσας Ολύμπου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Στούπας.

22. Εξέταση αιτήματος του κ. Αθανασίου Γκανέτσα για μίσθωση δημοτικής έκτασης στην κτηματική περιφέρεια της Τ.Κ. Κεφαλοβρύσου με σκοπό την αδειοδότηση της κτηνοτροφικής του μονάδας. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Προβίδα.

23. Έγκριση διενέργειας τραπεζικών συναλλαγών μέσω Internet Banking (Τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Alpha Bank). Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

24. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

25. Έγκριση εκμίσθωσης του δημοτικού ξενώνα της Δ.Κ. Λιβαδίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

26. Έγκριση προγραμματισμού πρόσληψης προσωπικού με συμβάσεις μίσθωσης έργου (σχολικές καθαρίστριες). Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας

article thumbnail

Πρόσκληση σε νέους και νέους να εγγραφούν στο μητρώο νέων για τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων απηύθυναν σήμερα με συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε  [ ... ]

article thumbnail

Τη νέα Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ελασσόνας εξέλεξε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, η οποία αποτελείται από δραστήριες γυναίκε [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση του εμβληματικού έργου «Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημόσιου χώρου για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) του Δήμου Ελασσόνας» υπέγραψαν  [ ... ]