Πρόσκληση Ειδικής Συνεδρίασης ΔΣ 18-04-2016 ώρα 14:30

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 18η του μηνός Απριλίου του έτους 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της υπ' αριθμό 10/2016 μελέτης του έργου «Ανακατασκευή τάπητα γηπέδου τένις». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

2. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

3. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης των επικειμένων της ιδιοκτησίας Ελευθερίου Μπουζούκη στην Ελασσόνα λόγω ένταξής της στο σχέδιο πόλης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

4. Έγκριση Μνημονίου Ενεργειών του Δήμου Ελασσόνας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

5. Έγκριση τροποποίησης του «Κανονισμού παραχωρούμενων κοινόχρηστων χώρων». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

6. Εξέταση αιτήματος για μίσθωση δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Άκρης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Παπαευθυμίου.

7. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου σε εκδήλωση για τα ΑΜΕΑ. Έγκριση διάθεσης της σχετικής πίστωσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

8. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

9. Εξέταση αιτήματος παράτασης μίσθωσης αγροτεμαχίου στην Τ.Κ. Φλάμπουρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

10. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Απριλίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

11. Ορισμός υδρονομέων και εποπτών υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2016. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]