Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 19-03-2018 και ώρα 14:30

Share

Αριθμ. Πρωτ.: 3685

Σας καλούμε στησυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την19η του μηνός Μαρτίουτου έτους 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30με ταπαρακάτω θέματαημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του απολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2014 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

2. Έγκριση του απολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2015 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

3. Έγκριση του απολογισμού εσόδων – εξόδων οικονομικού έτους 2016 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

4. Έγκριση υλοποίησης του προγράμματος χωριστής συλλογής μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης – υπόδησης και λοιπών υφασμάτινων υλικών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Παναγιώτου.

5. Έγκριση διοργάνωσης συναυλίας με τα μουσικά σχήματα του Δήμου. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για την κάλυψη των σχετικών δαπανών. Εισηγήτρια η Δ.Σ. κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

6. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις στη Δ.Ε. Αντιχασίων, Σαρανταπόρου, Λιβαδίου».Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

7. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρου για τη στέγαση του ΚΑΠΗ Δ.Ε. Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

8. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Ανακατασκευή περιβάλλοντα χώρου στίβου Γυμνασίου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

9. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

10. Έγκριση τροποποίησης της απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Κέντρου Κοινότητας Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

11. Έγκριση σύναψης επικαιροποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της ΔΕΥΑΕΛ για την υλοποίηση του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης και έργων σύνδεσης με την Ε.Ε.Λ Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

12. Έγκριση σύναψης επικαιροποιημένης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της ΔΕΥΑΕΛ για την υλοποίηση του έργου «Δίκτυο Αποχέτευσης και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Κρανιάς Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

13. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

14. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

15. Αποδοχή της τακτικής επιχορήγησης μηνός Μαρτίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

16. «Έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2018. Καθορισμός αριθμού και θέσεων». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ελασσόνα15-3-2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]