Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 11-06-2018 ημέρα Δευτέρα ώρα 20:00

Share

Αριθμ. Πρωτ.:7530

Σας καλούμε στησυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 11η του μηνός Ιουνίου του έτους 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

2. Έγκριση αντικατάστασης απολυθέντος υδρονομέα άρδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

3. Έγκριση της 2/2018 μελέτης του έργου Τσιμεντόστρωση οδού και κατασκευή σωληνωτών στην Τ.Κ. Δομενίκου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

4. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου Κατασκευή περίφραξης δασοβοτανικού κήπου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

5. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου Κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην Δ.Ε. Ποταμιάς. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

6. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου Ασφαλτόστρωση στην Τ.Κ. Μαγούλας της Δ.Ε. Ποταμιάς. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

7. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση και ηλεκτροφωτισμός αθλητικών εγκαταστάσεων έναντι ΚΤΕΛ». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

8. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

9. Εξέταση αιτήματος της RURALCONNECT για χορήγηση δικαιωμάτων διέλευσης δημόσιου δικτύου τηλεπικοινωνιών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

10. Έγκριση μνημονίου συνεργασίας με την Εφορία Αρχαιοτήτων Λάρισας για τη διενέργεια αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών της πράξης με τίτλο «Δίκτυο αποχέτευσης και έργων σύνδεσης με την Ε.Ε. Λ. Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

11. Εξέταση αιτήματος του αναδόχου για διάλυση της σύμβασης του έργου «Κατασκευή φράγματος στη θέση Τσαϊρια του Δ.Δ. Λιβαδίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

12. Εξέταση αιτημάτων Συλλόγων για οικονομική ενίσχυση. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

13. Σύσταση Επιτροπής διαπίστωσης ακαταλληλότητας ή ασύμφορης κυκλοφορίας οχημάτων του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

14. Σύσταση Επιτροπής Δημοπρασιών κατά τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

15. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

16. Έγκριση ανοίγματος τραπεζικού λογαριασμού για τις έμμεσες δαπάνες του Κέντρου Κοινότητας Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

17. Έγκριση πινάκων κατάρτισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

18. Έγκριση ανάκλησης της υπ' αριθμό 15240/1955 δωρεάς του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοκκινοπηλού προς το Ελληνικό Δημόσιο λόγω αλλαγής χρήσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

19. Αντικατάσταση μέλους της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κισσάβου – Ελασσόνας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

Συνημμένα αρχεία:

ΟΚΠΑΠ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΠΔΣ DS

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

3. Πρόεδρος Τ.Κ. Κοκκινοπηλού

 

Ελασσόνα7-6-2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση του έργου της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων ισχύος 5MWp για τις ανάγκες της ΔΕΥΑ Ελασσόνας υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα ο Δήμαρχος Ελασσόνα [ ... ]