Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 22-04-2019 ημέρα Τετάρτη ώρα 14:00

Share
Ελασσόνα 18-4-2019
Αριθμ. Πρωτ.: 5988

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 22α του μηνός Απριλίου του έτους 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2019 του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

2. Έγκριση τροποποίησης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2019 του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

3. Έγκριση του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού (ΚΔΑΠ) του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

4. Έγκριση της υπ' αριθμό 6/2019 μελέτης του έργου «Κατασκευή βοηθητικών χώρων στο ΚΕΠ Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.

5. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.

6. Έγκριση επειγουσών πρόσθετων εργασιών του έργου «Δίκτυο αποχέτευσης και έργα σύνδεσης με την ΕΕΛ Ελασσόνας για την Δ.Κ. Τσαριτσάνης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.

7. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας του έργου «Κέντρο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.

8. Έγκριση απολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2017. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

9. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Απριλίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

10. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

11. Αποδοχή και κατανομή της χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

12. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2019 του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

13. Έγκριση βεβαιώσεων καλής εκτέλεσης υπηρεσιών – εργασιών των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2019 σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 219 του Ν. 4412/2016. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

14. Έγκριση πινάκων κατάρτισης του μεσοπρόθεσμου προγράμματος 2020 – 2023. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

15. Έγκριση παράτασης της σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού με το Τ.Π&Δ για τα προγράμματα που χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο («Δράσεις περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2018» και «Αστική βιώσιμη κινητικότητα»). Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

16. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα Μαθητείας των δομών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για το σχολικό έτος 2019 – 2020. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

17. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων κίνησης και θέρμανσης και λιπαντικών για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

18. Ορισμός υδρονομέων άρδευσης για την αρδευτική περίοδο 2019. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

19. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την κήρυξη του Κοκκινοπηλού ως παραδοσιακού οικισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

20. Γνωμοδότηση σχετικά με την υποβολή ενστάσεων και την εκ νέου έγκριση του Β1 σταδίου της πολεοδομικής μελέτης Λιβαδίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

21. Εξέταση αιτήματος του Σωματείου Ταξί Ελασσόνας «Άγιος Δημήτριος». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

22. Εξέταση αιτημάτων συλλόγων για οικονομική ενίσχυση. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

23. Καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων για την προεκλογική προβολή των κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και των συνδυασμών υποψηφίων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

Συννημμένα αρχεία:

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]