Εβδομάδα δωρεάν ελέγχου δυσλιπιδαιμίας 21-25 Οκτωβρίου

Share

dorokardiasΔώσε κι εσύ ένα δώρο ζωής σε αυτούς που αγαπάς

Με αυτό το μήνυμα και με ευαισθησία προς τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες,τα SynΙατρεία Πιστοποιημένης φροντίδας του δικτύου IATRICA συμμετέχουν στην δράση του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας «Μια Εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικός Έλεγχος Δυσλιπιδαιμίας»

Από τις 21 Οκτωβρίου έως και τις 25 Οκτωβρίου 2013, άνδρες & γυναίκες άποροι, άνεργοι και ανασφάλιστοι μπορούν να προσέλθουν κατόπιν ραντεβού στα SynIατρεία Πιστοποιημένης Φροντίδας του Δικτύου Iatrica,προκειμένου να πραγματοποιήσουν εντελώς δωρεάν τις παρακάτω εξετάσεις.

• Ολική Χοληστερόλη (TC)

• H.D.L χοληστερόλη (HDL-C)

• L.D.L χοληστερόλη (LDL-C)

• Τριγλυκερίδια αίματος ( TGS)

• Αθηρωματικός Δείκτης

Η καμπάνια θα λάβει χώρα πανελλαδικά και θα τελεστεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας και του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.

Επί παθολογικών ευρημάτων, θα συστήνεται στους δημότες να επισκεφθούν τον θεράποντα ιατρό τους ή το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου τους ή του οικείου Ιατρικού Συλλόγου. Επιπλέον θα παρέχεται –εφόσον κρίνεται ιατρικώς σκόπιμο- 1 ΔΩΡΕΑΝ επίσκεψη του εξεταζόμενου στο Δίκτυο Διαιτολογικών Γραφείων Τροποποίησης Συμπεριφοράς και Ελέγχου Βάρους NUTRIMED.

Η δυλιπιδαιμία σχετίζεται άμεσα με τη διεργασία της αθηροσκλήρωσης και των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Γνωρίζοντας πως η έγκαιρη διάγνωση των καρδιαγγειακών νοσημάτων αποτελεί την ασφαλέστερη οδό για την αντιμετώπισή τους και θέλοντας να αναδείξουμε την αξία της πρόληψης για την καλή υγεία των συνανθρώπων μας, αναλαμβάνουμε τη δράση αυτή.

Έτσι δημιουργήσαμε αυτό το «δώρο καρδιάς» προτρέποντας τους συμπολίτες μας να το διαδώσουν και να το μοιράσουν με πολλή αγάπη σε πολίτες χωρίς ασφαλιστική ικανότητα.

Για την επιβεβαίωση των δικαιούχων είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ τους καθώς και τα εξής δικαιολογητικά:

• Υπεύθυνη δήλωση περί μη ύπαρξης Κοινωνικού Ασφαλιστικού Ταμείου ή ιδιωτικής ασφάλισης υγείας

• Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας) και

• Κάρτα ανεργίας ανω των 12 μηνών ή τελευταία ασφαλιστική ενημερότητα με ημερομηνία ισχύος που έχει παρέλθει

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση ενδιαφέροντος στο www.iatrica.gr ή απευθυνθείτε στον δήμο σας.


Ενημερωτικό υλικό:

  1. αφίσα της καμπάνιας
  2. ενημερωτικό φυλάδιο
  3. spot της καμπάνιας
  4. πίνακας συμβεβλημένων ιατρίων Iatrica

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημάρχου.

Υπεύθυνες επικοινωνίας: Κατσιούλη Χρυσούλα, Τρικάλη Σοφία

Τηλ. επικοινωνίας: 2493350224, 2493022610

Fax: 2493022310

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

dikygeionpoliatrica


 


Δημοτικά Νέα

article thumbnail

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ 5 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ (ΓΑΛΑ, ΚΡΕΑΣ, ΚΡΑΣΙ, ΜΕΛΙ & ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ)»

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]