Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης ΜΗΜΕΔ

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ελασσόνας, κατ΄εφαρμογή της ΔΝΣ/61034/ΦΝ466/04-12-2017 (ΦΕΚ 4841/29-12-2017 τ. Β') απόφασης του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών, θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (Μη.Μ.Ε.Δ.) για την επιλογή μελών επιτροπής διαγωνισμού έργου της παρ.8(η) του άρθ. 221 του Ν.4412/2016

Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική κλήρωση αφορά την επιλογή υπαλλήλων ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών, για τη συγκρότηση Επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΥΑΣ», προϋπολογισμού 3.080.000,00€ με το Φ.Π.Α., χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ.

Στην κλήρωση ανάδειξης των μελών της επιτροπής μετέχουν όλα τα μέλη των φορέων που είναι καταχωρημένα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο (Μη.Μ.Ε.Δ.) και συγκεντρώνουν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Η επιτροπή του άρθ. 5 της υπ' αριθ. ΔΝΣ/61034/ΦΝ466/04-12-2017 απόφασης, η οποία ορίστηκε σε ετήσια βάση για διεξαγωγή κληρώσεων ΜΗΜΕΔ, με την με αριθμό 1583 Απόφαση του Δημάρχου Ελασσόνας (ΑΔΑ: ΨΗΙΨΩΡΟ-ΜΡΞ), είναι διμελής και αποτελείται από τους παρακάτω υπαλλήλους :

1 Ζαρίφη Χρυσούλα ΤΕ3 Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών

2 Πουλτσίδη Μαρίνα ΤΕ Τεχνολόγων Πολιτικών Έργων Υποδομής

Έργο της παραπάνω επιτροπής είναι η ηλεκτρονική κλήρωση και η σύνταξη του σχετικού πρακτικού διενέργειας της κλήρωσης.

Η ηλεκτρονική κλήρωση του ανωτέρω έργου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12-09-2018 και ώρα 8:00 π.μ. μέσω της ιστοσελίδας (www.mimed.ggde.gr).

Η παρούσα ανακοίνωση, σύμφωνα με την ως άνω απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θα δημοσιευθεί στις ιστοσελίδες:

α.) του Δήμου Ελασσόνας: www.dimoselassonas.gr και

β) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών: www.ggde.gr

Για λήψη του εγγράφου πατήστε εδώ

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 11:16
ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ο Δήμος Ελασσόνας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής  Ενότητας Λάρισας, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επ [ ... ]

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συμμετέχοντας στο ετήσιο συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που ξεκίνησε χθες, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Νίκος Ευαγγέλου: Η Ελασσόνα αλλάζει! Κατατέθηκε η πρόταση για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) μετά τη συνεργασία του δήμου Ελασσόνας και του Εμπορι [ ... ]

Συνάντηση με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Καθηγητή Ξενοφώντα Σπηλιώτη και το μέλος της Συγκλήτου του Ιδρύματος, Καθηγητή Αλέξανδρο Παπαχατζή, πραγματοποίησε ο δ [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019