Ανακοίνωση διενέργειας κλήρωσης ΜΗΜΕΔ

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ελασσόνας, κατ΄εφαρμογή της ΔΝΣ/61034/ΦΝ466/04-12-2017 (ΦΕΚ 4841/29-12-2017 τ. Β') απόφασης του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών, θα πραγματοποιήσει τη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης μέσω του ηλεκτρονικού μητρώου μελών επιτροπών διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων (Μη.Μ.Ε.Δ.) για την επιλογή μελών επιτροπής διαγωνισμού έργου της παρ.8(η) του άρθ. 221 του Ν.4412/2016

Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική κλήρωση αφορά την επιλογή υπαλλήλων ως τακτικών και αναπληρωματικών μελών, για τη συγκρότηση Επιτροπής ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ – ΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΥΑΣ», προϋπολογισμού 3.080.000,00€ με το Φ.Π.Α., χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ.

Στην κλήρωση ανάδειξης των μελών της επιτροπής μετέχουν όλα τα μέλη των φορέων που είναι καταχωρημένα στο Ηλεκτρονικό Μητρώο (Μη.Μ.Ε.Δ.) και συγκεντρώνουν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Η επιτροπή του άρθ. 5 της υπ' αριθ. ΔΝΣ/61034/ΦΝ466/04-12-2017 απόφασης, η οποία ορίστηκε σε ετήσια βάση για διεξαγωγή κληρώσεων ΜΗΜΕΔ, με την με αριθμό 1583 Απόφαση του Δημάρχου Ελασσόνας (ΑΔΑ: ΨΗΙΨΩΡΟ-ΜΡΞ), είναι διμελής και αποτελείται από τους παρακάτω υπαλλήλους :

1 Ζαρίφη Χρυσούλα ΤΕ3 Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχανικών

2 Πουλτσίδη Μαρίνα ΤΕ Τεχνολόγων Πολιτικών Έργων Υποδομής

Έργο της παραπάνω επιτροπής είναι η ηλεκτρονική κλήρωση και η σύνταξη του σχετικού πρακτικού διενέργειας της κλήρωσης.

Η ηλεκτρονική κλήρωση του ανωτέρω έργου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12-09-2018 και ώρα 8:00 π.μ. μέσω της ιστοσελίδας (www.mimed.ggde.gr).

Η παρούσα ανακοίνωση, σύμφωνα με την ως άνω απόφαση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θα δημοσιευθεί στις ιστοσελίδες:

α.) του Δήμου Ελασσόνας: www.dimoselassonas.gr και

β) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών: www.ggde.gr

Για λήψη του εγγράφου πατήστε εδώ

Τρίτη 16 Απριλίου 2019 08:23
Ανακοίνωση

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα "Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη" ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Απολογισμός έργου - Πρ [ ... ]

Ένα έργο προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ που αφορά το αποχετευτικό σύστημα της Τσαριτσάνης ξεκίνησε και αναμένεται με την ολοκλήρωσή του να συμβάλει τα μέγιστα στην προ [ ... ]

Τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου επισκέφτηκαν μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Ελασσόνας, μετά από πρόσκληση του ίδιου του δημάρχου, με αφορμή το πρώτο βραβεί [ ... ]

Ο Δήμος Ελασσόνας προχωράει σε ανοιχτό διαγωνισμό, μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων για την:

Με απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦιλόΔημος», εγκρίνεται κονδύλι ύψους 3.000.000 ευρώ στη ΔΕΥΑ Ελασσόνας, για την αντικατάσταση εσωτ [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα