Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 23 η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30

Share

Σας καλούμε να έλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 23 η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 72 Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

 1. Εισήγηση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων (9η αναμόρφωση)

2. Έγκριση τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου ανάθεσης για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Διαχειριστική μελέτη Κοινοτικού δάσους Τσακνιάς Δ.Κ. Βερδικούσιας 2019-2028».

3. Έγκριση 1ΟΥ πρακτικού δημοπρασίας «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Δ.Κ. ΚΡΑΝΕΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ»

4. Έγκριση τευχών δημοπράτησης – καθορισμός τρόπου εκτέλεσης – συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Αναβάθμιση Αστικού περιβάλλοντος Δήμου Ελασσόνας (Τροποποίηση της 1/2018 μελέτης)

5. Απ' ευθείας ανάθεση λόγω κατ' επείγοντος εργασιών συντήρησης αρδευτικών εγκαταστάσεων ΔΕ Ολύμπου (λόγω έλλειψης πίστωσης)

6. Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών αγροτεμαχίων του Δήμου Ελασσόνας.

7. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου (Αγωγή υπαλλήλων για μετατροπή συμβάσεων σε αορίστου χρόνου – Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας)

8. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου (Άσκηση ένδικων μέσων κατά της 14/2018 αποφ. Ειρηνοδικείου Ελασσόνας καταβολής δεδουλευμένων)

9. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου (Αίτηση Ανακοπής σε διαταγή πληρωμής του Καραθανάση Νικόλαο κατά του Δήμου)

10. Εξέταση αίτησης εξωδικαστικού συμβιβασμού του Ηλία Μιαρίτη στα πλαίσια υλοποίησης της αριθμ 1/2016 πράξης αναλογισμού.

11. Ορισμός υπαλλήλου ως υπολόγου εντάλματος προπληρωμής επ΄ονόματι κ. Κυριλλίδη Κύριλλου. (επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού Τσαριτσάνης (οικία Καλαμά))

12. Ορισμός υπαλλήλου ως υπολόγου εντάλματος προπληρωμής επ΄ονόματι κ. Κυριλλίδη Κύριλλου. (επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού Τσαριτσάνης (Αλώνια))

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου με αφορμή την σημερινή επέτειο της 106ης απελευθέρωσης της Ελασσόνας από τον τουρκικό ζυγό, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Σήμερ [ ... ]

article thumbnail

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανάπλασης στην Τ.Κ Στεφανόβουνου, τα οποία αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθούν, αλλάζοντας εντελώς την εικόνα στην είσοδο του χω [ ... ]

Τρίτη 02 Οκτωβρίου 2018 11:28
Επιστολή για εξισωτική αποζημείωση
article thumbnail

Επιστολή προς την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων απέστειλε ο Δήμος Ελασσόνας, ζητώντας να μην εξαιρεθούν οι περιοχές του Δήμου Ελασσόνας α [ ... ]

article thumbnail

Συμφωνητικό εκτέλεσης έργου μετά από δημοπρασία υπογράφτηκε ανάμεσα στον Δήμο Ελασσόνας και στην εταιρεία Γκουγκουλής Ιωάννης Ε.Τ.Ε, από τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν [ ... ]

article thumbnail

Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την πόλη και τον Δήμο Ελασσόνας η παρουσία της περίφημης Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού στις εορταστικές εκδηλώσεις της απελε [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

article thumbnail

    

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018
Πρόσκληση ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΟΛΥΜΠΙΟΥ
article thumbnail

 

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018
Ευχετήρια κάρτα
article thumbnail