ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ελασσόνας την 5 η του μηνός Μαρτίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30

Share

Σας καλούμε να έλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5 η του μηνός Μαρτίου του έτους 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 72 Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

 1. Έγκριση 2ου πρακτικού ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΣΑΚΝΙΑ Δ.Κ. ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ.

2. Έγκριση 2ου πρακτικού «ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ»

3. Καθορισμός όρων διακήρυξης δημοπρασίας κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού

4. Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός όρων, και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού για την «Προμήθεια τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Ελασσόνας»

5. Έγκριση ανάθεσης και αμοιβής της Συμβολαιογράφου Ε.Α.Χατζηακίδου για την σύνταξη και υπογραφή συμβολαίου αγοραπωλησίας οικοπέδου Μιαρίτη.

6. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκδίκαση της προσφυγής του Μπατσίλα Νικόλαου για σφράγιση καταστήματος (ΚΛ459/2019 Διοικητικού Πρωτοδικείου Λάρισας Τριμελές Γ Τμήμα στις 11-4-2019)

7. Έγκριση παραστάσεων και αμοιβών της πληρεξούσιου δικηγόρου Κατσίδη Αναστασία (αριθμ. 185/2018 «Ασφαλιστικά μέτρα Υπαλλήλων» & 193/2018 «Αγωγή υπαλλήλων μετατροπήε συμβάσεων» αποφάσεων Ο.Ε.)

8. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Δαγκλή Νικόλαο (αριθμ. 235/2017 απόφασης Ο.Ε.- εκδίκαση αίτησης του Βασιλείου Πρακατέ)

9. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Καράτζης Αν. Νικόλαος (αριθμ. 17/2018 απόφασης Ο.Ε.- Κληροδότημα Παπαϊωάννου Β. – Οικία στον Πειραιά)

10. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Χατζημίχου Γρ. Μιχάλη (αριθμ. 125/2018 απόφασης Ο.Ε.- Αγωγή Τζιμάκα Μ. για μετατροπή Σύμβασης

11. Έγκριση παράστασης και αμοιβής του πληρεξούσιου δικηγόρου Θεοχαρίδη Στέφανο (αριθμ. 198/2018 απόφασης Ο.Ε.- Διαταγή Πληρωμής Καραθανάση Νικόλαου)

12. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Αναβάθμιση αστικού χώρου στο Δήμο Ελασσόνας»

13. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Ανάπλαση Πλατείας Τ.Κ. Ευαγγελισμού»

14. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση Στέγης Δημοτικού σχολείου Βλαχογιαννίου»

15. Καθορισμό τρόπου εκτέλεσης, Έγκριση τευχών δημοπράτησης για το έργο «Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Σοφία Παπαδοπούλου επισκέφτηκε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, από την οποία ενη [ ... ]

Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2019 08:00
Το ΤΕΕ στον Δήμαρχο Ελασσόνας
article thumbnail

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Γάτσα πραγματοποίησε ο πρόεδρος, Νίκος Παπαγεωργίου και μέλη της Διοικούσας επιτροπής του Περιφερειακού Τμήματ [ ... ]

article thumbnail

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ένωση Ελασσόνας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς της  [ ... ]

article thumbnail

Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη είχε στο πλαίσιο του 19ου Πανελλήνιου Δασολογικού Συνεδρίου που διεξήχθη στο Λιτόχωρο Πιερ [ ... ]

article thumbnail

Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 στην Ελασσόνα οι επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρ [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019
Ελευθέρια 2019
article thumbnail

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ                  

article thumbnail

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας ο Δήμος Ελασσόνας διοργάνωσε την "Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο [ ... ]

article thumbnail

Αρ. Πρωτ.: 14223 Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχεία Πολιτισμού Ελασσόνας στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικ [ ... ]

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019
Πρόσκληση
article thumbnail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος Ελασσόνας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, το μνημόσυνο, για την 198η επέτειο θ [ ... ]

article thumbnail

                    Δείτε την πρόσκληση εδώ Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ