Ανακοίνωση

Share

okpapΜετά τη δημοσίευση των νέων οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας , Αλληλεγγύης & Παιδείας (Ο.Κ.Π.Α.Π.) του Δήμου Ελασσόνας ανακοινώνει ότι:

Από την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 μπορεί να γίνει χρήση των ανοικτών οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων και από τους αθλούμενους πολίτες σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου που έχει εκπονήσει η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες θα πρέπει να γίνεται καταγραφή εισερχομένων –εξερχομένων, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης για να τηρούνται οι αποστάσεις και ενδεχομένως με περιορισμούς στο χρόνο χρήσης ή με τηλεφωνική επικοινωνία και ραντεβού. Σκοπός αυτής της σταδιακής μετάβασης στις νέες συνθήκες είναι να ξαναρχίσουν σιγά σιγά οι πολίτες να αθλούνται με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Οι σχετικές οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες καθώς και το δελτίο καταγραφής αθλουμένου υπάρχουν ηλεκτρονικά διαθέσιμες στο site του Δήμου (www.dimoselassonas.gr), καθώς επίσης και στα γραφεία του Οργανισμού (ΟΚΠΑΠ – 6ης Οκτωβρίου 57, 40200 Ελασσόνα).

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, καλό είναι ο κάθε αθλούμενος πολίτης να έχει πάντα μαζί του τη συμπληρωμένη φόρμα καταγραφής, σε περίπτωση ελέγχου.

Συνημμένα αρχεία

1. Δελτίο καταγραφής αθλούμενου

2. Ερωτηματολόγιο

3. Οδηγίες προς αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Τηλ.: 2493 350 218 – 227
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΝΟΥΣΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας

article thumbnail

Πρόσκληση σε νέους και νέους να εγγραφούν στο μητρώο νέων για τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων απηύθυναν σήμερα με συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε  [ ... ]

article thumbnail

Τη νέα Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ελασσόνας εξέλεξε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, η οποία αποτελείται από δραστήριες γυναίκε [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση του εμβληματικού έργου «Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημόσιου χώρου για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) του Δήμου Ελασσόνας» υπέγραψαν  [ ... ]