Κέντρο Τουριστικής Προβολής Δήμου Ελασσόνας

Share

evaggelounΤο Κέντρο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ελασσόνας γίνεται πλέον πραγματικότητα μετά την υπογραφή σύμβασης με την ένωση των εταιριών «ΟΙΚΟΜ ΕΠΕ - TETRAGON ΑΕ» για την υλοποίηση του έργου συνολικού ποσού 231.389,58 € μαζί με το ΦΠΑ.

Τη χρηματοδότηση του έργου εξασφάλισε ο Δήμος Ελασσόνας από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, στον Άξονα Προτεραιότητας 14 «Διατήρηση και Προστασία του Περιβάλλοντος - Προαγωγή της Αποδοτικής Χρήσης των Πόρων (ΤΣ)», με κωδικό ΟΠΣ 5001470.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ένα πολύπαθό και σημαντικό έργο για την Ελασσόνα ξεκινάει. Μετά από προγραμματισμένες ενέργειες καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την χρηματοδότηση και έτσι το Κέντρο Τουριστικής Προβολής σε λίγους μήνες θα αποτελεί ένα ακόμα εργαλείο που θα συμβάλει στην αναβάθμιση του πολιτιστικού και τουριστικού προϊόντος του Δήμου».

Γενικός σκοπός του έργου είναι η υλοποίηση δράσεων που αφορούν στο σχεδιασμό και στην οργάνωση υποδομών τουριστικής προβολής/ ενημέρωσης επισκεπτών του Δήμου Ελασσόνας και στην παραγωγή του σχετικού υλικού ερμηνείας περιβάλλοντος.

Αντικείμενα του Έργου αποτελούν:

• Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η κατασκευή και η εγκατάσταση των εκθεματικών επιφανειών, των αναπαραστάσεων και των διοραμάτων – σκηνογραφιών.

• Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η προμήθεια και η εγκατάσταση των απαραίτητων οπτικοακουστικών μέσων και διαδραστικών εφαρμογών.

• Ο σχεδιασμός, η οργάνωση, η προμήθεια και η εγκατάσταση του εξοπλισμού που απαιτείται για τη λειτουργία Εκθετηρίου – Χώρου Υποδοχής.

Το Κέντρο Τουριστικής Προβολής θα εγκατασταθεί στο κτήριο της Βιβλιοθήκης του Δήμου Ελασσόνας το οποίο και θα αλλάξει πλέον χρήση.

Δημοτικά Νέα

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018 06:37
Υπογραφή σύμβασης Οικισμού Λιβαδίου
article thumbnail

Υπογράφηκε η σύμβαση με την εταιρία Δίκτυο Α.Ε. Τεχνικών Μελετών για την εκπόνηση της μελέτης: «Επικαιροποίηση – ανασύνταξη πολεοδομικής μελέτης επέκτασης Οικισμ [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, αμέσως μετά τη λήξη του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣΛ έκανε την ακόλουθη δήλωση: Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, την τ [ ... ]

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 07:33
Νέοι χώροι άθλησης
article thumbnail

Στα έργα που πραγματοποιούνται στον αθλητικό χώρου του γηπέδου, έναντι του ΚΤΕΛ Ελασσόνας, βρέθηκε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου, ο οποίος, αμέσως μετά έκανε τη [ ... ]

article thumbnail

Συνάντηση με μέλη των πέντε Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Ελασσόνας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, συζητώντας μαζί τους όλα τα προβλή [ ... ]

article thumbnail

Την απόφασή του να κατατεθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα τιμολόγια αξίας 270.000 ευρώ, τα οποία αφορούν προμήθειες υλικών και εργασίες, η πλειοψηφία των οποίων φέρουν τη [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τετάρτη 4 Απριλίου 2018
Ευχετήρια κάρτα
article thumbnail

               

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
Πρόσκληση
article thumbnail

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
Πρόσκληση
article thumbnail

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018
Πρόσκληση για την Τρίτη ηλικία
article thumbnail

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟ [ ... ]