«Στη διανομή του ΤΕΒΑ ο Δήμαρχος Ελασσόνας»

Share

20200702 0844361579 1600x1200

Στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ελασσόνας βρέθηκε ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου όπου ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων του προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)» στους δικαιούχους του Δήμου Ελασσόνας.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα ενημέρωσε το δήμαρχο ότι η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και οι δικαιούχοι του προγράμματος ανέρχονται σε 399.


Σε δήλωση του ο δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας τόνισε: «Οι υπηρεσίες του δήμου μας, παρά τις δυσκολίες στην τήρηση των απαιτούμενων μέτρων, λόγω του κορωνοϊού, είναι πάντα δίπλα στους πολίτες. Οι υπάλληλοι του Κέντρου Κοινότητας και του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, έχουν τεθεί και συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για τον πολίτη, στήνοντας ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας. Κανένας δημότης μας δεν πρέπει να είναι μόνος του σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο. Είμαστε δίπλα του, αιρετοί,  εργαζόμενοι και εθελοντές, αλληλέγγυοι».

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
2/7/2020

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ν. ΓΑΤΣΑΣ: ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ – Η ΑΓΩΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

article thumbnail

Παρουσία του Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας κ. Π. Μουταφίδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο Ελασσόνας για το θέμα της διαχείρισης των αδέσπο [ ... ]

article thumbnail

Ν. Γάτσας: «Άμεσα να αποζημιωθούν οι αμυγδαλοπαραγωγοί»

article thumbnail

Το πρόβλημα της επάρκειας πόσιμου νερού στην Κρανέα Ελασσόνας περιορίζεται σημαντικά μετά από παρεμβάσεις που έκανε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης  [ ... ]

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 16:41
«Νέες στάσεις ποδηλάτου στην Ελασσόνα»
article thumbnail

Ν. Γάτσας: «Χρειαζόμαστε μία φιλική πόλη και δρομολογούμε αντίστοιχα έργα και παρεμβάσεις»

Προκηρύξεις - Διακηρύξεις