Ευχαριστήριο Δημάρχου Ελασσόνας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στη Συκέα

Share

IMG-6146 1600x1200

Θέλω να απευθύνω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου στις δυνάμεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ελασσόνας και Λάρισας, του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, του τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου Ελασσόνας και της Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή τους στην επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε χθες Παρασκευή 3 Ιουλίου μετά τις 12:00, σε αγροτική περιοχή, πλησίον του οικισμού της Συκέας Ελασσόνας.

Ευχαριστώ προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Λάρισας κ. Χρήστο Καλομπάτσιο για τη διαρκή επικοινωνία και υποστήριξη, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Ν. Λιούπα, τους Διοικητές Π.Υ. Ν. Λάρισας κ. Ζήση Μπρούζα, Π.Υ. Ελασσόνας κ. Δημ. Τζιβή, Α.Τ. Ελασσόνας κ. Π. Μουταφίδη και τον προϊστάμενο πολιτικής προστασίας Π.Θ. κ. Βασ. Καραλή.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στην προϊσταμένη πολιτικής προστασίας του Δήμου Ελασσόνας κ. Μελ. Δάσιου, η οποία μετά από μεθοδική δουλειά και άριστο συντονισμό των ιδιωτών εργολάβων πολιτικής προστασίας εξασφάλισε την άμεση κινητοποίησή τους και έτσι αποφεύχθηκε η προληπτική εκκένωση του οικισμού.

Τέλος, να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αντιδήμαρχο Ελασσόνας κ. Κίμωνα Τσούρη, ο οποίος συντόνισε επιτόπου τις δυνάμεις του Δήμου Ελασσόνας (5 φορτωτές και 1 JCB), επεμβαίνοντας με αυταπάρνηση μέσα στις εστίες της φωτιάς, και τους εθελοντές συνδημότες που συνέδραμαν με κάθε μέσο και συνεργάστηκαν άψογα με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο Δήμος Ελασσόνας και οι αρμόδιες υπηρεσίες θα είναι σε επιφυλακή και πλήρη ετοιμότητα, εφιστώντας την προσοχή στους πολίτες να τηρούν τους κανόνες ασφάλειας και να ειδοποιούν χωρίς καθυστέρηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο 199.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

04/07/2020

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Ν. ΓΑΤΣΑΣ: ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ – Η ΑΓΩΝΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

article thumbnail

Παρουσία του Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας κ. Π. Μουταφίδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο Ελασσόνας για το θέμα της διαχείρισης των αδέσπο [ ... ]

article thumbnail

Ν. Γάτσας: «Άμεσα να αποζημιωθούν οι αμυγδαλοπαραγωγοί»

article thumbnail

Το πρόβλημα της επάρκειας πόσιμου νερού στην Κρανέα Ελασσόνας περιορίζεται σημαντικά μετά από παρεμβάσεις που έκανε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης  [ ... ]

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 16:41
«Νέες στάσεις ποδηλάτου στην Ελασσόνα»
article thumbnail

Ν. Γάτσας: «Χρειαζόμαστε μία φιλική πόλη και δρομολογούμε αντίστοιχα έργα και παρεμβάσεις»

Προκηρύξεις - Διακηρύξεις