Πρόσκληση Συνεδρίασης Δ.Σ. 14-10-2013 ώρα 13:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 14η του μηνός Οκτωβρίου του έτους 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Κατ' αρχήν συζήτηση για την αξιοποίηση μέρους των εγκαταστάσεων του «Καπνεργοστασίου» η χρήση του οποίου παραχωρήθηκε στον Δήμο Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

2. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την έκδοση ρυθμιστικής διάταξης καυσοξύλευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

3. Έγκριση διόρθωσης και επανυποβολής του ΟΠΔ έτους 2013. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

4. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 11.999,43 € στο πλαίσιο του Ν. 3756/2009 για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους Δήμους της χώρας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

5. Έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας για την «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

6. Έγκριση απολογισμού εσόδων - εξόδων έτους 2012 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

7. Έγκριση απολογισμού εσόδων - εξόδων έτους 2012 της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Χαρίσιος Γκουντούρας.

8. Αποδοχή παραιτήσεων και αντικατάσταση τακτικών μελών της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

9. Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς τον μέγιστο αριθμό χορήγησης αδειών υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Α' και υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου τύπου Β'. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

10. Ορισμός του αρμοδίου οργάνου για τη σφράγιση και την εκτέλεση διοικητικών πράξεων των καταστημάτων δικαιοδοσίας του Δήμου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Μιλτιάδης Βαρσάμης.

11. Εξέταση αιτήματος της εταιρείας COSMOTE για παράταση της σύμβασης μίσθωσης δημοτικής έκτασης στη θέση «Χονδρή Ράχη» της Τ.Κ. Βλαχογιαννίου προκειμένου να εγκαταστήσει σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

12. Έγκριση των εργασιών περίφραξης για την άρση του κινδύνου του ετοιμόρροπου κτίσματος ιδιοκτησίας Ταζέ στην Δ.Κ. Λιβαδίου. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

13. Έγκριση της υπ' αριθμό 9/2013 μελέτης του έργου «Αντικατάσταση στέγης και συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

14. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Συντήρηση σχολικών κτιρίων Δ.Ε. Αντιχασίων, Λιβαδίου, Ολύμπου, Σαρανταπόρου και Καρυάς». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

15. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαμόρφωση χώρων γραφείων Καλλικρατικού Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

16. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων υπολοίπου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Δημοτικά Νέα

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 12:04
Εγκρίθηκε το Open Mall της Ελασσόνας
article thumbnail

Με απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και με την ανακοίνωση του οριστικού πίνακα αποτελεσμάτων εγκρίνεται η δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου στην Ελασσό [ ... ]

article thumbnail

Την ένταξη του έργου με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ελασσόνας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας», στο πλα [ ... ]

article thumbnail

  Με την υπογραφή συμφωνητικού εκτέλεσης έργου μετά από δημοπρασία, προϋπολογισμού 3.080.000 ευρώ,  ξεκινάνε οι ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο δήμο Ελα [ ... ]

Τρίτη 16 Απριλίου 2019 08:23
Απολογισμός έργου
article thumbnail

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα "Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη" ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Απολογισμός έργου - Πρ [ ... ]

article thumbnail

Ένα έργο προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ που αφορά το αποχετευτικό σύστημα της Τσαριτσάνης ξεκίνησε και αναμένεται με την ολοκλήρωσή του να συμβάλει τα μέγιστα στην προ [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

article thumbnail

Το καλοκαίρι του 2019, το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει το έργο ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, που ανέβηκε με μεγάλη επ [ ... ]

Τρίτη 9 Απριλίου 2019
Έκθεση Ζωγραφικής
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Δοξάζοντας την Άνοιξη
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Οι Λευκές μας Νύχτες
article thumbnail

Κυριακή 24 Μαρτίου Αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη ώρα 8:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη         [ ... ]