Πρόσκληση Συνεδρίασης & Ειδικής Συνεδρίασης ΔΣ 13-11-2013

Share

Σας καλούμε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 13η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικ. έτους 2014.

 

Επίσης σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 13η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του προσχεδίου του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου Ελασσόνας έτους 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

2. Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

3. Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Γ' τριμήνου 2013 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

4. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 11.999,43 € στο πλαίσιο του Ν. 3756/2009 για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου προς τους Δήμους της χώρας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

5. Αποδοχή και κατανομή 6ης δόσης ΣΑΤΑ έτους 2013. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

6. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων, τεχνικού προγράμματος και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Δήμων & Κοινοτήτων Ν. Λάρισας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

7. Έγκριση υποβολής αιτήματος για την έκδοση δασικής ρυθμιστικής διάταξης καυσοξύλευσης για την Τ.Κ. Τσαπουρνιάς. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

8. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2013 της ΚΕΔΕ. Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Χαρίσιος Γκουντούρας.

9. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

10. Έγκριση της με αριθ. 10/2013 μελέτης του έργου «Κατασκευή υδρομάστευσης στον Οικισμό Σκοπιάς της Τ.Κ. Φλάμπουρου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

11. Έγκριση και οριστική παραλαβή της Γεωλογικής μελέτης του έργου «Κατασκευή φράγματος στη θέση «Σλούκι» της Δ.Κ Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

12. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου «Επισκευή – ανακαίνιση του Κοινοτικού Καταστήματος της Τ.Κ. Μεγ. Ελευθεροχωρίου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

13. Εξέταση αίτησης της ΜΑΓΙΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. για γνωμοδότηση προκειμένου να εγκριθεί παρέκκλιση από τους όρους δόμησης γεωργοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

Σημ: Τα σχετικά αρχεία έχουν αποσταλεί σε όσους διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Λόγω του μεγάλου μεγέθους τους, βρίσκονται αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimoselassonas.gr). Όσοι δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να τα αναζητήσουν στην Γραμματεία του Δημάρχου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

 

Επισυναπτόμενα αρχεία:

  1. Προϋπολογισμός Εξόδων 2014.pdf
  2. Προϋπολογισμός Εσόδων 2014.pdf
  3. Ανακεφαλαίωση Εξόδων 2014.pdf
  4. Ανακεφαλαίωση Εσόδων Ι 2014.pdf
  5. Ανακεφαλαίωση ΕσόδωνΙΙ 2014.pdf
  6. Συνοπτική Οικονομική Κατάσταση 2014.pdf
  7. Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2014.pdf
  8. Ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης 2014.pdf
  9.  Έγκριση Προϋπολογισμού Εσόδων-Εξόδων οικονομικού έτους 2014 ΦΟΔΣΑ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Στη συνάντηση εργασίας που πραγματοποίησε στη Λάρισα η «Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.» στο πλαίσιο της Διατοπικής Συνεργασίας «ΟΛΥΜΠΟΣ - Προϊόντα, Περιβάλλον, Πολιτισμός» μεταξύ τη [ ... ]

article thumbnail

Στο κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου το βράδυ της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν στην κ [ ... ]

article thumbnail

Στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Πνευματικό Κέντρο Τσαριτσάνης» ποσού 606.998,00 ευρώ προχώρησε την περασμένη Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας.  [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 19:30μ.μ. Ο Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Ελασσόνας σας προσκαλεί στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην κεντρική πλατεία της  [ ... ]

article thumbnail

Στο Δήμο Ελασσόνας και για πρώτη φορά στο Νομό Λάρισας εφαρμόζεται ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Ύστερα από πρόσκληση του Δήμου Ελασσόν [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019
Πρόσκληση
article thumbnail

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
Tουρνουά Basket 3x3
article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον Τομέα Basket του ΓΣΕΕ σας π [ ... ]

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019
Ελευθέρια 2019
article thumbnail

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ