Πρόσκληση Συνεδρίασης Δ.Σ. 16-04-2014 ώρα 14:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 16η του μηνός Απριλίου του έτους 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός και διάθεση βοσκοτόπων για το έτος 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

2. Επικαιροποίηση της απόφασης για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης χώρου στο Παράρτημα Ελασσόνας του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ. Εισηγητής ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

3. Αποδοχή χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

4. Έγκριση της μελέτης οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης της Περιφερειακής οδού Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

5. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Έργο κατασκευής κεντρικού αποχετευτικού αγωγού Δ.Δ. Κρανέας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

6. Έγκριση τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης με την ΤΥΔΚ . Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

7. Έγκριση της αρχιτεκτονικής και Η/Μ μελέτης «Περιβαλλοντική αποκατάσταση πλατείας τούρκικου τελωνείου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

8. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου «Διάνοιξη αγροτικής οδού στη θέση Ροδιές Τ.Κ. Παλαιοκάστρου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

9. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Περιβαλλοντική αποκατάσταση – διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Ελασσόνας (Παράπλευρα του Διοικητηρίου και στο Ο.Τ. Γ321)». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

10. Έγκριση πρωτοκόλλων Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

11. Έγκριση της μελέτης «Χωροθέτηση και ειδική τεχνική μελέτη λειτουργίας κοιμητηρίου οικισμού Λιβαδίου». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

12. Εξέταση κοινού αιτήματος των Συλλόγων της Τ.Κ. Καλυβίων (Πολιτιστικού, Αθλητικού και Ορειβατικού) για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων για την εξυπηρέτησή τους. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

13. Παροχή γνωμοδότησης για τη χορήγηση άδειας εγκατάστασης κτηνοτροφικής μονάδας της κ. Παναγιωτάκογλου Κυριακούλας εντός δημόσιας δασικής έκτασης της Τ.Κ. Συκέας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

14. Εξέταση αιτήματος της κ. Τέγου Θεοδώρας για μίσθωση δημοτικής έκτασης στην Τ.Κ. Δρυμού με σκοπό την εγκατάσταση της κτηνοτροφικής της μονάδας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

15. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στην διοργάνωση, με το Επιμελητήριο Λάρισας, του Πανελληνίου Φεστιβάλ Τραγουδιού Ολύμπου. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

16. Εξέταση αιτήματος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών προς την Ελλάδα Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

17. Εξέταση αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δομένικου για στήριξη των προσπαθειών του στη διεκδίκηση των αποζημιώσεων από το Ιταλικό Κράτος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Φώτης Τζιόκας.

18. Εξέταση αιτήματος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Sarantaporo.gr. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Πασχόπουλος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΑΠΗΣ

Δημοτικά Νέα

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 12:04
Εγκρίθηκε το Open Mall της Ελασσόνας
article thumbnail

Με απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και με την ανακοίνωση του οριστικού πίνακα αποτελεσμάτων εγκρίνεται η δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου στην Ελασσό [ ... ]

article thumbnail

Την ένταξη του έργου με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ελασσόνας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας», στο πλα [ ... ]

article thumbnail

  Με την υπογραφή συμφωνητικού εκτέλεσης έργου μετά από δημοπρασία, προϋπολογισμού 3.080.000 ευρώ,  ξεκινάνε οι ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο δήμο Ελα [ ... ]

Τρίτη 16 Απριλίου 2019 08:23
Απολογισμός έργου
article thumbnail

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα "Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη" ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Απολογισμός έργου - Πρ [ ... ]

article thumbnail

Ένα έργο προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ που αφορά το αποχετευτικό σύστημα της Τσαριτσάνης ξεκίνησε και αναμένεται με την ολοκλήρωσή του να συμβάλει τα μέγιστα στην προ [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

article thumbnail

Το καλοκαίρι του 2019, το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει το έργο ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, που ανέβηκε με μεγάλη επ [ ... ]

Τρίτη 9 Απριλίου 2019
Έκθεση Ζωγραφικής
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Δοξάζοντας την Άνοιξη
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Οι Λευκές μας Νύχτες
article thumbnail

Κυριακή 24 Μαρτίου Αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη ώρα 8:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη         [ ... ]