Πρόσκληση Ειδικής Συνεδρίασης & Συνεδρίασης ΔΣ 22-12-2014

Share

Σας καλούμε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 22α του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2015 του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2015 του Δήμου Ελασσόνας και του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ


Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 22α του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του τεχνικού προγράμματος έτους 2015. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

2. Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2015 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

3. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην Γενική Συνέλευση της ΑΕΝΟΛ Α.Ε. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

4. Έγκριση κανονισμού λειτουργίας μουσικής και παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής σε Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος μετά από εισήγηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

5. Αποδοχή χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Ν. 3756/2009 για την εξόφληση των οφειλών προς τους Δήμους της χώρας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Απόδοση στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας της χρηματοδότησης ΚΑΠ μηνός Δεκεμβρίου 2014. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

7. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή φράγματος στη θέση Τσαϊρια της Δ.Κ. Λιβαδίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

8. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

9. Σύσταση επιτροπής για την παραλαβή του έργου Διαμόρφωση εσωτερικού χώρου ΚΤΕΛ και χρωματισμοί σιδηρών επιφανειών και κλήρωση του Δημοτικού Συμβούλου που θα συμμετέχει σε αυτή. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

10. Έγκριση επανάληψης του πρόχειρου διαγωνισμού για μέρος της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών του ΟΚΠΑΠ για το οποίο κρίθηκε άγονος. Εισηγητής ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.

11. Παροχή γνωμοδότησης για την απαγόρευση βοσκής εντός τμημάτων του μοναστηριακού δάσους «Παληάσκα» που πρόκειται να υλοτομηθούν. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Προβίδα.

12. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έτος 2015. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος κ. Χρυσούλα Προβίδα.

13. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών στην κ. Ελένη Σιαφαρίκα του Διονυσίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

14. Αντικατάσταση παραιτηθέντος εκπροσώπου της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημοσθένη Φακίτσα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Στερεών Αποβλήτων Δήμων Ν. Λάρισας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

15. Συγκρότηση της Επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού Καταναλωτικών Διαφορών. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

16. Συζήτηση για την πράξη «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

Σημ: Τα σχετικά αρχεία έχουν αποσταλεί με e-mail σε όσους διαθέτουν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Λόγω του μεγάλου μεγέθους τους, βρίσκονται αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimoselassonas.gr). Όσοι δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν να τα αναζητήσουν στην Γραμματεία του Δημάρχου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ


Συνημμένα Αρχεία για τον Δήμο

 1. ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΞΟΔΩΝ 2015
 2. ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ (Ι) 2015
 3. ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ II 2015
 4. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2015-ΠΙΝ.5Α
 5. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΑ 2015 με εισήγηση
 6. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΑ 2015 με εισήγηση
 7. ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2015
 8. ΤEXNIKO 2015

Συνημμένα Αρχεία για τον ΟΚΠΑΠ

 1. ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΞΟΔΩΝ 2015
 2. ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ (Ι) 2015
 3. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 2015-ΠΙΝ.5Α ΝΠ
 4. ΠΡOΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΟΔΩΝ 2015
 5. ΠΡOΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ 2015
 6. ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 2015


Δημοτικά Νέα

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 12:04
Εγκρίθηκε το Open Mall της Ελασσόνας
article thumbnail

Με απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και με την ανακοίνωση του οριστικού πίνακα αποτελεσμάτων εγκρίνεται η δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου στην Ελασσό [ ... ]

article thumbnail

Την ένταξη του έργου με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ελασσόνας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας», στο πλα [ ... ]

article thumbnail

  Με την υπογραφή συμφωνητικού εκτέλεσης έργου μετά από δημοπρασία, προϋπολογισμού 3.080.000 ευρώ,  ξεκινάνε οι ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο δήμο Ελα [ ... ]

Τρίτη 16 Απριλίου 2019 08:23
Απολογισμός έργου
article thumbnail

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα "Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη" ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Απολογισμός έργου - Πρ [ ... ]

article thumbnail

Ένα έργο προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ που αφορά το αποχετευτικό σύστημα της Τσαριτσάνης ξεκίνησε και αναμένεται με την ολοκλήρωσή του να συμβάλει τα μέγιστα στην προ [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

article thumbnail

Το καλοκαίρι του 2019, το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει το έργο ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, που ανέβηκε με μεγάλη επ [ ... ]

Τρίτη 9 Απριλίου 2019
Έκθεση Ζωγραφικής
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Δοξάζοντας την Άνοιξη
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Οι Λευκές μας Νύχτες
article thumbnail

Κυριακή 24 Μαρτίου Αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη ώρα 8:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη         [ ... ]