Πρόσκληση Έκτακτης Συνεδρίασης ΔΣ 05-05-2015 ώρα 20:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 5η του μηνός Μαΐου του έτους 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Έγκριση διαγραφής οφειλών προς τον Δήμο μετά από εισήγηση της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Έγκριση εκμίσθωσης του δημοτικού ξενώνα της Δ.Κ. Βερδικούσιας. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Ιωάννης Συνάπαλος.

4. Έγκριση της υπ' αριθμό 8/2015 μελέτης του έργου «Επένδυση κλίμακας έναντι Δημαρχείου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

5. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Διαπλάτυνση οδού Μεγ. Αλεξάνδρου στη συμβολή με τις οδούς 6ης Οκτωβρίου και Μητρ. Ιακώβου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

6. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή Οστεοφυλακίων». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

7. Έγκριση 2ου ΑΠΕ του έργου «Βιολογικός Καθαρισμός Λυμάτων στο Δ.Δ. Λιβαδίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

8. Σύσταση επιτροπής για την Οριστική Παραλαβή του έργου «Κατασκευή και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων Κ.Χ. Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

9. Έγκριση Πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

10. Εξέταση αιτήματος του Αθλητικού Σωματείου FAETHON OLYMPUS MARATHON. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος Ευφροσύνη Καρκαβανίδου.

11. Έγκριση υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την εκτέλεση του έργου «Παροχή τροφίμων σε άστεγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής». Εισηγητής η Αντιδήμαρχος Ευφροσύνη Καρκαβανίδου.

12. Έγκριση ίδρυσης Κοινωνικού Παντοπωλείου. Εισηγητής η Αντιδήμαρχος Ευφροσύνη Καρκαβανίδου.

13. Επικαιροποίηση της απόφασης για υποβολή πρότασης μετονομασίας του Οικισμού Φαρμάκης της Τ.Κ. Τσαπουρνιάς. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

14. Ορισμός υδρονομέων και εποπτών υδρονομέων για την αρδευτική περίοδο 2015. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

15. Γνωμοδότηση για την οριοθέτηση ρέματος στη θέση «Αγ. Αθανάσιος – Φούρνοι» ΔΚ Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

16. Έγκριση δικαιώματος διέλευσης για "RURAL CONNECT ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανέστης Σερετίδης.

17. Έγκριση μετονομασίας του Γυμνασίου – Λυκ. Τάξεων Καλλιθέας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Στούπας.

18. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 12:04
Εγκρίθηκε το Open Mall της Ελασσόνας
article thumbnail

Με απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και με την ανακοίνωση του οριστικού πίνακα αποτελεσμάτων εγκρίνεται η δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου στην Ελασσό [ ... ]

article thumbnail

Την ένταξη του έργου με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ελασσόνας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας», στο πλα [ ... ]

article thumbnail

  Με την υπογραφή συμφωνητικού εκτέλεσης έργου μετά από δημοπρασία, προϋπολογισμού 3.080.000 ευρώ,  ξεκινάνε οι ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο δήμο Ελα [ ... ]

Τρίτη 16 Απριλίου 2019 08:23
Απολογισμός έργου
article thumbnail

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα "Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη" ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Απολογισμός έργου - Πρ [ ... ]

article thumbnail

Ένα έργο προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ που αφορά το αποχετευτικό σύστημα της Τσαριτσάνης ξεκίνησε και αναμένεται με την ολοκλήρωσή του να συμβάλει τα μέγιστα στην προ [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

article thumbnail

Το καλοκαίρι του 2019, το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει το έργο ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, που ανέβηκε με μεγάλη επ [ ... ]

Τρίτη 9 Απριλίου 2019
Έκθεση Ζωγραφικής
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Δοξάζοντας την Άνοιξη
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Οι Λευκές μας Νύχτες
article thumbnail

Κυριακή 24 Μαρτίου Αίθουσα Θεάτρου Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη ώρα 8:30 μ.μ. Είσοδος Ελεύθερη         [ ... ]