Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 24-05-2016 ώρα 14:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 24η του μηνός Μαΐου του έτους 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση του Σχεδίου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Δήμου Ελασσόνας 2015-2019. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

2. Έγκριση του Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Γκατζιούρας.

3. Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Α' τριμήνου 2016 για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση κατανομής πιστώσεων ΣΑΤΑ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Μαΐου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. Εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γεώργιος Γιαννούλας.

7. Έγκριση απολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2015 της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γεώργιος Γιαννούλας.

8. Έγκριση απολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2015 της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Νικόλαος Τσουκαρέλας.

9. Έγκριση της υπ' αριθμό 14/2016 μελέτης του έργου «Κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην Δ.Ε. Ολύμπου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

10. Έγκριση της υπ' αριθμό 15/2016 μελέτης του έργου «Αποκατάσταση – Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Λιβαδίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

11. Έγκριση της υπ' αριθμό 16/2016 μελέτης του έργου «Αποκατάσταση – Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Ολύμπου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

12. Έγκριση της υπ' αριθμό 17/2016 μελέτης του έργου «Αποκατάσταση – Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε. Σαρανταπόρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

13. Έγκριση τοπογραφικής μελέτη για την ασφαλτόστρωση και τσιμεντόστρωση οδών στις ΔΕ Αντιχασίων- Λιβαδίου – Σαρανταπόρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

14. Έγκριση ανέγερσης του 1ου Νηπιαγωγείου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

15. Κατ' αρχήν έγκριση απ' ευθείας μίσθωσης χώρου στην Δ.Κ. Ελασσόνας για τις ανάγκες της υπηρεσίας πρασίνου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Χαλκίδης.

16. Εξέταση αιτήματος του Μορφωτικού, Εκπολιτιστικού και Χορευτικού Συλλόγου Κοκκινοπλητών Ασπροχώματος για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Ασπροχώματος. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους πριν από την έναρξη της αρδευτικής περιόδου καλεί ο Δήμος Ελασσόνας τους αρδευτές που οφείλουν και θα κληθούν μέσα στις επόμενε [ ... ]

article thumbnail

Δευτέρα 15 Απριλίου, ώρα 19:00, Αίθουσα ΚΔΒΜ Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας

article thumbnail

Πρόσκληση σε νέους και νέους να εγγραφούν στο μητρώο νέων για τη συμμετοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων απηύθυναν σήμερα με συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε  [ ... ]

article thumbnail

Τη νέα Δημοτική Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ελασσόνας εξέλεξε με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, η οποία αποτελείται από δραστήριες γυναίκε [ ... ]

article thumbnail

Τη σύμβαση του εμβληματικού έργου «Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημόσιου χώρου για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) του Δήμου Ελασσόνας» υπέγραψαν  [ ... ]