Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 14-06-2016 ώρα 19:30

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 14η του μηνός Ιουνίου του έτους 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2016. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Αποδοχή επιχορήγησης ύψους 91.362,75 € για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Αποδοχή τακτικής επιχορήγησης μηνός Ιουνίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση εγγραφής του Δήμου στο Περιφερειακό Μητρώο Φορέων Εκμετάλλευσης Ξυλείας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Έγκριση της μελέτης «Παροχή υποστήριξης για την εκπόνηση Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας για τα έτη 2016-2025 για το Δήμο Ελασσόνας». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

6. Έγκριση της μελέτης «Ενίσχυση υπηρεσιών του Δήμου Ελασσόνας για την υποβολή προτάσεων σε Κοινοτικές Πρωτοβουλίες». Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Ευαγγέλου.

7. Αντικατάσταση παραιτηθέντος υδρονομέα άρδευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.

8. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

9. Έγκριση παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων και ηλεκτροφωτισμός εντός σχεδίου πόλης Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

10. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης, θέσεων ταφής και οστεοφυλακίων και συντήρηση λοιπών εγκαταστάσεων εντός του κοιμητηρίου Δ.Κ. Τσαριτσάνης». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

11. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή περίφραξης γηπέδου έναντι ΚΤΕΛ Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

12. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Συντήρηση κτιρίου αποδυτηρίων ανοιχτού θεάτρου Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

13. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Κατασκευή οστεοφυλακίου στο κοιμητήριο Αμπελίων». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

14. Έγκριση της υπ' αριθμό 18/2016 μελέτης του έργου «Ηλεκτροφωτισμός χώρου στάθμευσης στο ΚΤΕΛ Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

15. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Κωτούκας.

16. Εξέταση αιτημάτων Πολιτιστικών Συλλόγων για οικονομική επιχορήγηση. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

17. Αντικατάσταση μέλους της Διαχειριστικής Επιτροπής του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]