Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 27-06-2018 ημέρα Τετάρτη ώρα 14:30

Share

Αριθμ. Πρωτ.:8294

Σας καλούμε στησυνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 27ητου μηνός Ιουνίου του έτους 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα14:30με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής επιχορήγησης μηνός Ιουνίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Αποδοχή χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τη λειψυδρία και ορισμός υπολόγου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Έγκριση παραχώρησης της χρήσης ενός επιβατικού αυτοκινήτου στην ΔΕΥΑΕΛ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Ορισμός δικαιούχων Δημοτικών Συμβούλων και καθορισμός της καταβαλλόμενης αποζημίωσης για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Έγκριση πορίσματος της αρμόδιας Επιτροπής για την ανταλλαγή οικοπέδων στον Οικισμό Μικ. Ελευθεροχωρίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Έγκριση χορήγησης αδειών παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

7. Έγκριση χορήγησης αδειών παραγωγών πλανοδίων υπαίθριου εμπορίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.

8. Έγκριση 2ου ΑΠΕ (τακτοποιητικού) του έργου «Κατασκευή ραμπών και τεχνικών στην Δ.Ε. Ποταμιάς». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

9. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβή έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

10. Έγκριση μνημονίου συνεργασίας με την Εφορία Αρχαιοτήτων Λάρισας για τη διενέργεια αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών της πράξης με τίτλο Δίκτυο αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δ.Κ. Κρανέας Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Γκουτζουρέλας.

11. Έγκριση της μελέτης του έργου «Κατασκευή αγωγού μεταφοράς νερού υδροδότησης ποιμνιοστασίων Δ.Κ.Λιβαδίου». Εισηγητής Αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Σαπουνάς.

12. Έγκριση τεχνικού δελτίου εργασιών για τη συντήρηση φρεατίου υδρομάστευσης στην Δ.Κ. Λιβαδίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

13. Αντικατάσταση μελών της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Νικόλαος Τσουκαρέλας.

14. Σύσταση Επιτροπής Διοργάνωσης της Έκθεσης Φέτας. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ελασσόνα 22-06-2018

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]