Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 03-04-2019 ημέρα Τετάρτη ώρα 15:00

Share

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 3η του μηνός Απριλίου του έτους 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της Έκθεσης εσόδων – εξόδων Δ' τριμήνου 2018. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

2. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Μαρτίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

3. Έγκριση ανανέωσης των συμβάσεων με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ των υπαλλήλων του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

4. Έγκριση υποβολής αιτήματος για το στρατηγικό προγραμματισμό προσλήψεων 2020 -2023. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

5. Έγκριση πρόσληψης πληρεξούσιου δικηγόρου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

6. Έγκριση έκτακτης επιχορήγησης του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

7. Αποδοχή επιχορήγησης για την εξόφληση ληξιπρόθεσμών υποχρεώσεων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

8. Γνωμοδότηση επί των προτάσεων της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας για την ίδρυση τμημάτων ένταξης στα Δημοτικά Σχολεία Ευαγγελισμού και Λιβαδίου. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Γεώργιος Γιαννούλας.

9. Έγκριση πρόσληψης μόνιμου προσωπικού για στο πλαίσιο του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Εισηγητής ο Δ.Σ. και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κ. Φώτιος Καραγκόγκος.

10. Έγκριση σύμπραξης του Δήμου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Κέντρο Πρόληψης ΟΡΦΕΑΣ του ΟΚΑΝΑ για τη δημιουργία τμημάτων του Εργαστηρίου Ζωής. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.

11. Έγκριση της 5/2019 μελέτης του έργου «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην Τ.Κ. Λυκουδίου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.

12. Σύσταση επιτροπών για την παραλαβή έργων και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.

13. Εξέταση αιτήματος Αθανασίου Κωσταφάκα για μίσθωση δημοτικής έκτασης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Αστέριος Στούπας.

14. Γνωμοδότηση για την απαγόρευση βοσκής σε συστάδες του δάσους Καρυάς που πρόκειται να υλοτομηθούν. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

15. Γνωμοδότηση για την απαγόρευση βοσκής σε συστάδες του δασικού συμπλέγματος Αντιχασίων Ορέων που πρόκειται να υλοτομηθούν. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Σαπουνάς.

16. Έγκριση χορήγησης άδειας παραγωγού πωλητή λαϊκών αγορών. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Γκατζιούρας.

17. Ενημέρωση επί της πρόσκλησης 14.29.14.17 του ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ που αφορά στην υλοποίηση υποδομών συλλογής και επεξεργασίας αστικών λυμάτων στους οικισμούς Γ' προτεραιότητας. Εισηγητής ο κ. Σάκκας Αθανάσιος, εξωτερικός συνεργάτης της ΕΕΤΑΑ.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Συνημμένα αρχεία

  1. ΑΠΟΦ.ΟΕ 53-2019 δ΄τρίμηνο 2018

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης πατήστε (Εδώ)

Δημοτικά Νέα

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019 12:04
Εγκρίθηκε το Open Mall της Ελασσόνας
article thumbnail

Με απόφαση του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και με την ανακοίνωση του οριστικού πίνακα αποτελεσμάτων εγκρίνεται η δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου στην Ελασσό [ ... ]

article thumbnail

Την ένταξη του έργου με τίτλο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ελασσόνας» στον Άξονα Προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας», στο πλα [ ... ]

article thumbnail

  Με την υπογραφή συμφωνητικού εκτέλεσης έργου μετά από δημοπρασία, προϋπολογισμού 3.080.000 ευρώ,  ξεκινάνε οι ασφαλτοστρώσεις και τσιμεντοστρώσεις στο δήμο Ελα [ ... ]

Τρίτη 16 Απριλίου 2019 08:23
Απολογισμός έργου
article thumbnail

Το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα "Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη" ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Απολογισμός έργου - Πρ [ ... ]

article thumbnail

Ένα έργο προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ που αφορά το αποχετευτικό σύστημα της Τσαριτσάνης ξεκίνησε και αναμένεται με την ολοκλήρωσή του να συμβάλει τα μέγιστα στην προ [ ... ]

Εκδηλώσεις - γεγονότα

article thumbnail

                    Δείτε την πρόσκληση εδώ Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ

article thumbnail

Το καλοκαίρι του 2019, το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει το έργο ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, που ανέβηκε με μεγάλη επ [ ... ]

Τρίτη 9 Απριλίου 2019
Έκθεση Ζωγραφικής
article thumbnail

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019
Δοξάζοντας την Άνοιξη
article thumbnail