Πρόσκληση Συνεδρίασης ΔΣ 09-09-2019 ημέρα Δευτέρα ώρα 14:00

Share
Ελασσόνα 5-9-2019
Αριθμ. Πρωτ.: 13552

Σας καλούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 9η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ελασσόνας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

2. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

3. Έγκριση προσαρμογής της συστατικής πράξης της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις διατάξεις της υπ' αριθμό 1940/2018 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

4. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

5. Έγκριση προσαρμογής της συστατικής πράξης της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις διατάξεις της υπ' αριθμό 1940/2018 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

6. Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Γάτσας.

7. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 158 του Ν. 3463/2006. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.

8. Έγκριση εξειδίκευσης της πίστωσης για την κάλυψη των δαπανών τέλεσης του ετήσιου μνημόσυνου του Γεωργάκη Ολύμπιου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.

9. Έγκριση διόρθωσης της υπ' αριθμό 117/2019 απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με την παράταση των συμβάσεων δεσμευμένου λογαριασμού με το Τ.Π.&Δ για τις ανάγκες των Προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από το Πράσινο Ταμείο. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Κουρομπίνας.

10. Έγκριση υποβολής αιτημάτων για την έκδοση δασικών ρυθμιστικών διατάξεων καυσοξύλευσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

11. Σύσταση επιτροπών για την προσωρινή και οριστική παραλαβή έργων και κλήρωση των Δημοτικών Συμβούλων που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

12. Ορισμός υπολόγου διαχειριστή για την πραγματοποίηση των πληρωμών του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Δραγατσίκης.

13. Έγκριση διόρθωσης της υπ' αριθμό 181/2019 απόφασης του Δ.Σ. σχετικά με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας (Δασαρχείο Ελασσόνας). Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Καρανίκας.

14. Εξέταση αιτήματος για τον καθορισμό μίας θέσης στάθμευσης για ΑΜΕΑ στην Κοινότητα Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Καρανίκας.

Πίνακας Αποδεκτών:

1. κ. Δήμαρχος.

2. Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΖΙΩΓΑΣ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Για 2η χρονιά φέτος η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελασσόνας διοργανώνει τμήματα άθλησης για όλους, τα οποία θα πραγματοποιή [ ... ]

article thumbnail

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Δήμο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού 134.600,00 ευρώ και αφορά σε ασφαλτοστρώσεις που πραγματοποιήθηκαν μετ [ ... ]

article thumbnail

Καθαρισμός οικοπεδικών εκτάσεων και λοιπών ακάλυπτων χώρων

article thumbnail

Με εκπροσώπους των γονέων μαθητών του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Ελασσόνας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, προκειμένου να συζητήσου [ ... ]

article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, τιμά τους ήρωες και τους πολεμιστές της επανάστασης με δοξολογία στο Μητροπο [ ... ]