Πρόσκληση

Share

Ο Δήμος Ελασσόνας Σας προσκαλεί στα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3 Ιουλίου στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, στις Νέες Εργατικές Κατοικίες της Ελασσόνας, παρουσία του Δημάρχου κ. Νικόλαου Ευαγγέλου .

Η νέα αυτή δομή εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020" και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Λειτουργεί για πρώτη φορά στο Δήμο, και έχει ως σκοπό τη συμβουλευτική, ψυχοκοινωνική και οικονομική υποστήριξη, ιδιαίτερα των ευάλωτων κατοίκων της περιοχής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν τα Κέντρα Κοινότητας και τον τρόπο που μπορούν να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες τους.

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη καθώς το Κέντρο Κοινότητας φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο σύνδεσης μεταξύ πολιτών, φορέων κοινωνικής προστασίας και τοπικής αυτοδιοίκησης, με στόχο τον καλύτερο συντονισμό όλων, για μια αποτελεσματική κοινωνική μέριμνα.

Με τιμή

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελασσόνας

Το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας,

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας