Πρόσκληση στην παρουσίαση με θέμα «Ο σεισμός του Δαμασίου: Ένας χρόνος μετά»

Share

simadimounew

Ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών - Τμήμα Γεωλογίας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του Καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας κ. Ιωάννη Κουκουβέλα και του συνεργάτη Καθηγητή κ. Κ. Νικολακόπουλου με θέμα «Ο σεισμός του Δαμασίου: Ένας χρόνος μετά».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 και ώρα 11:00 πμ.

Η ενημερωτική εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της ερευνητικής εργασίας που χρηματοδότησε ο Δήμος Ελασσόνας για το ρήγμα Βλαχογιαννίου, προκειμένου να παρουσιαστούν τα ευρήματα και να ενημερωθούν οι τεχνικοί επιστήμονες και ο τοπικός πληθυσμός για τον καταστροφικό σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021, ο οποίος έπληξε τον Δήμο Ελασσόνας και τη ευρύτερη περιοχή, με επίκεντρο τη δημοτική ενότητα Ποταμιάς.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση και θα δοθεί η δυνατότητα στο ακροατήριο να απευθύνει ερωτήσεις.

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική. Θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας

Νικόλαος Γάτσας

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

  Δεκάδες είναι οι καταναλωτές που πρόκειται να επηρεαστούν από το νέο πρόγραμμα διακοπής παροχής νερού λόγω οφειλών προς τη ΔΕΥΑ Ελασσόνας.

article thumbnail

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στη 2η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Θ [ ... ]

article thumbnail

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τα τμήματα «Κύκλοι Άθλησης και Εργαστήρια Ευεξίας» με δεκάδες συμμετοχές πολιτών για 2η συνεχόμενη χρονιά από την Αντιδημαρχία Πολιτι [ ... ]

article thumbnail

Κατά την αντιπυρική περίοδο 2024 και προς αποφυγή πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις, παρακαλούνται οι μελισσοκόμοι που δραστηριοποιούνται στο δήμο Ελασσ [ ... ]

article thumbnail

Παράταση για την υποβολή αιτήσεων – υπεύθυνων δηλώσεων άρδευσης, δίνει ο Δήμος Ελασσόνας στους αρδευτές μέχρι την Παρασκευή 17 Μαΐου 2024.