Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής 12-03-2018 και ώρα 13:30

Share

Σας καλούμε να έλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ελασσόνας, που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την 12η του μηνός Μαρτίου του έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:30 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 72 Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

1. Έγκριση 3ου πρακτικού του διαγωνισμού της μελέτης «Επικαιροποίηση – ανασύνταξη πολεοδομικής μελέτης επέκτασης Οικισμού ΛΙβαδίου). (έλεγχος δικαιολογητικών για την κατακύρωση της σύμβασης).

2. Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικών εκτάσεων στις Τ.Κ. Δρυμού, Κεφαλοβρύσου και Στεφανοβούνου με σκοπό την εγκατάσταση κτηνοτροφικών μονάδων.

3. Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός όρων ανοικτού διαγωνισμού και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υγρών καυσίμων (πετρέλαιο θέρμανσης, πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη αμόλυβδη, υγραέριο και λιπαντικών) του Δήμου Ελασσόνας, Νομικού Προσώπου και Δημοτικής Επιχείρησης για το έτος 2018.

4. Έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων και λιπαντικών έτους 2018».

5. Διάθεση πιστώσεων οικονομικού έτους 2018.

6. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου. (αγωγή 66 υπαλλήλων του Δήμου για καταβολή επιδομάτων).

7. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου. (εκδίκαση προσφυγής του κ. Κυριλλίδη Στυλιανού για προσωρινή αφαίρεση άδειας καταστήματος).

8. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου. (άσκηση ενδίκων μέσων επί δικαστικής απόφασης που αφορά τον κ. Παπακωνσταντίνου Βασίλειο).

9. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου. (διαταγή πληρωμής της εταιρείας «Νικόλαος Μίχος και ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.»).

10. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου. (διαταγή πληρωμής ης εταιρείας «Χρήστος Μίχος και ΣΙΑ Ο.Ε.»)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Δημοτικά Νέα

article thumbnail

Η μεγαλύτερη εκδήλωση του Δήμου Ελασσόνας, η πιο ευφάνταστη, και πολύχρωμη γιορτή, φτάνει στην κορύφωση της με την Καρναβαλική Παρέλαση αυτή την Κυριακή 17 Μαρτίου  [ ... ]

article thumbnail

Συνεχίζονται οι παραδοσιακές αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ελασσόνας, αναβιώνοντας παλαιά έθιμα και πολλαπλασιάζοντας την ευθυμία και τη διασκέδαση για μικρ [ ... ]

article thumbnail

Συνεχίζονται οι παραδοσιακές αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ελασσόνας, αναβιώνοντας παλαιά έθιμα και πολλαπλασιάζοντας την ευθυμία και τη διασκέδαση για μικρ [ ... ]

article thumbnail

Σε εξέλιξη ανοιχτός διαγωνισμός – Προϋπολογισμός έργου 110.000,00 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ)

article thumbnail

Αποκριάτικες εκδηλώσεις συνεχίζονται από το Δήμο Ελασσόνας, αναβιώνοντας παλαιά έθιμα και πολλαπλασιάζοντας την ευθυμία και τη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλ [ ... ]