Το συγκινητικό βίντεο των Γιατρών του Κόσμου για την ψυχική υγεία

kentrokoin1Οι Γιατροί του Κόσμου ξαναφέρνουν στο προσκήνιο το ζήτημα της ψυχικής υγείας, μέσα από ένα σύντομο, αλλά καθηλωτικό, βίντεο. Το βίντεο των Γιατρών του Κόσμου για τη ψυχική υγεία έχει δυο πρωταγωνιστές, που βοηθήθηκαν από την οργάνωση. Πρόκειται για έναν Ελληνα μεσήλικα που «χτυπήθηκε» από την οικονομική κρίση και έναν νεαρό πρόσφυγα, που μετά από ένα ταραχώδες ταξίδι άρχισε, ξανά, να ορθοποδεί.

Περισσότερα...

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

kentrokoinΠαγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα ψυχικά νοσήματα και ασθένειες.. Το 1994 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θεσμοθέτησαν την 10 Οκτωβρίου ως ημέρα της Ψυχικής Υγείας.

Περισσότερα...

Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής για ανέργους από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ . «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας»

OmadikaErgΤο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), διοργανώνουν «Εργαστήριο συμβουλευτικής για ανέργους» με θέμα «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας».

 

 

 

 

Περισσότερα...

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ -ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΟΜΑΔΑΣ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις της ομάδας γονέων που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ. Λάρισας. Το συντονισμό της ομάδας και την ευθύνη της εκπαιδευτικής- συμβουλευτικής διαδικασίας είχε ο κ. Πιτσίλκας Χρήστος, κοινωνιολόγος, στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

Για να δείτε περισσότερα πατήστε(Εδώ)

20181127 174843 20181127 181756    20190509 174856  20190509 175103

7 Απριλίου 2019 -Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

«Η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε την υγεία και να υπενθυμίσουμε στους ηγέτες του κόσμου, ότι όλοι πρέπει να έχουν δυνατότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας, όπου και όταν τις χρειάζονται»

 

world-health-day-2019-health-for-all

Περισσότερα...

Εκδηλώσεις - γεγονότα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019
Πρόσκληση
article thumbnail

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019
Tουρνουά Basket 3x3
article thumbnail

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον Τομέα Basket του ΓΣΕΕ σας π [ ... ]

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019
Ελευθέρια 2019
article thumbnail

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ