Πρόσκληση Έκτακτης και Δια Περιφοράς Συνεδρίασης ΔΣ του ΟΚΠΑΠ 15-12-2023

Share
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                      Ελασσόνα: 14/12/2023
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ                                                                 Αριθμ. Πρωτ.:2988
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ,
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
Ταχ. Δ/νση : 6ης Οκτωβρίου 57
Τ.Κ. : 40200 – Ελασσόνα                                                      ΠΡΟΣ: Τα μέλη του Δ.Σ.
Τηλ. : 2493350226-227                                                       ΚΟΙΝ: Δήμαρχο Δήμου Ελασσόνας
Ηλ.Ταχ. : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                  Νίκο Γάτσα
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Σας προσκαλούμε σε έκτακτη και δια περιφοράς συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας του Δήμου Ελασσόνας η οποία θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρ.67 του Ν.3852/2010 Κ και του άρθρου 78 του Ν.4954/2022, την 15η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00έως 13:00 με το παρακάτω θέμα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ( Σ.Ο.Χ. ) στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ελασσόνας, ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας και ενός (1) ατόμου ΠΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας στα πλαίσια του προγράμματος ΕΣΠΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2023-2024», προκειμένου να καλυφθούν δύο (2) θέσεις λόγω συνταξιοδότησης και παραίτησης προσωπικού αντίστοιχα.

Σημείωση

Η δια περιφοράς συνεδρίαση πραγματοποιείται ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες προκειμένου ο ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας να εγκρίνει την έκδοση ανακοίνωσης ΣΟΧ ενός (1) ατόμου ειδικότητας ΤΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας και ενός (1) ατόμου ΠΕ Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας στα πλαίσια του προγράμματος ΕΣΠΑ «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2023-2024» και να προχωρήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Σύμφωνα με την υπ΄ αριθμό 40/2020 εγκύκλιο του Υοπουργείου Εσωτερικών (Αρ.Πρωτ.:20930/31-3-2020), τα μέλη του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας, παρακαλούνται να γνωστοποιήσουν την ψήφο τους ή τις απόψεις τους επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με SMS στο κινητό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του ΟΚΠΑΠ 6972990413 ή παραδίδοντας δια ζώσης το σχετικό έντυπο εισηγήσεων-ψηφοφορίας), το αργότερο έως την Παρασκευή 15-12-2023 και ώρα 13:00.

Σημειώνουμε ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν με την παραπάνω διαδικασία ανακοινώνονται από τον Πρόεδρο του ΟΚΠΑΠ, στην πρώτη μετά λήψη της απόφασης , τακτική συνεδρίασης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ